10/08/2009

KingsX again

Terppa taas.
Aiti ei huolta, ei tanne tsunameja ole tulossa!! :)

Eli nyt parin paivan aikana ollaan taalla Bondi Beachilla asuiltu viela, uudet asukit tulevat sunnuntaina tohon kamppaan. Saatiin Annikan kanssa tosi hyvalla tsakalla hostelli viikoksi tuolta KINGS CROSSILTA (sinne taas), mutta se olikin hyva sellainen ja suhthalpa!

Hostellien hinnat Sydneyssa vaihtelee 15 Australian dollarista 40 dollariin (Noin 9e -25e) per yo. Kallein missa olen tahan mennessa asunut, on Sydney Base Hostel, 32$ per yo. Mutta 2 yota siella sainkin ilmaiseksi. Ja se oli tosi laadukas. Sitten se KingsX:n halpishostelli, jossa olin yon, maksoi 19$ tai 20$ per yo (en muista). Jos varasi koko viikoksi, niin sitten oli 17$ per yo. Eli viikon hinnaksi tulisi 119$/viikko. Halpa.

Hostellien hinnat vaihtelee aika paljon, ja niista saa tietaa joko tutuilta/kyselemalla/netista/hostelleissa vierailemalla. Jalkimmainen vaihtoehto osoittautui mulle ja Annikalle erittain hyvaksi. Kierreltiin ja kaarreltiin ja kyseltiin. Ajateltiin menna mahd. halpaan hostelliin, joten yks oli joku 105$/viikko, mut sit ajateltiin et sen taytyy olla tosi allo. Sitten oli yks Sydneyn puhtaimmista, 130$/viikko (Boomerang) 10 hengen huoneessa. Kylla, loytyy myos 12 hengen huoneitakin. Muttttta SITTEN loydettiin paras.

Sugar Shack hostelli Kings Crossin mutkan takana. Juteltiin miehelle ja se ihmetteli, et mista edes tiedetaan tasta hostellista : D Kun yleensa kaikki, jotka tonne tulee, on ystavia niille, jotka sielta lahtee. 130$/viikko, 6 hengen huoneessa, ilmainen aamupala, ilmainen internetti ja Sundeck ja vaikkamita :D Onneks paastiin sinne. Ja sit sil miehel oli viel joku Finland -magneetti siella jossain ja het parani taas mahkut :D Etta ens sunnuntaista sita seuraavaan sunnuntaihin ollaan siella. Sitte 19. paiva maanantaina alkaakin surffikurssi!! Hihiii, jeejee!
Se kestaa 5 paivaa, jonka aikana kierretaan eri surffirantoja samalla matkaten pohjoseen pain Byron Bayhin asti (500km taalta ylospain). Pakettiin kuuluu matkat, ruuat, majotus ja 6h surffausta/paiva. Tama maksoi 599$, eli noin 365e tamanhetkisen kurssin mukaan. Sita odotellessa.

No sitten taas joitain kuvia.

Meillä oli selvä yhteys @ Koala Park

Se oli niin eukalyptuksissa, ettei välittäny.


Aamiaisella, kun jääkaappi oli päässyt tyhjentymään.


Tropiikin sää. Heräsin ton aallokon ääneen 7am.

No ei niin paha, kuin Suomessa.Punkkani mun.

Hrrrr, pääsis jo reissuun!

11 kommenttia:

lakmus kirjoitti...

Toi hostellin nimi on kyl vähän enempi kun epäilyttävä! :D

elisa kirjoitti...

Ihanat kengu ja koala<3

Anna kirjoitti...

Sugar sugar ;)
Elisa: Niin oli!! Varsinkin Koala <3

Anonyymi kirjoitti...

Vähän kaikki näyttää siellä kivalta:) Toivottavasti sulla on siellä kivaa, mutta että tuut myös takasin , et pääset pelaamaan vielä keväällä meijän kanssa. ps. toi koala on kyllä tosi ihanan söpö!
tv. Minna

Elina kirjoitti...

Moips.
oon yrittäny laittaa sulle viestii, mutta mun fb ei jotenkin toimi, eli se ei julkaise niitä kirjoituksia, mutta yritän vastaisuudessakin, joten en le mihinkään kadonnut:D
hali, hali<3

Sara kirjoitti...

Holaa!!
Huimia noi hinnat!! Mut nauti siinta surffi kurssista!! Ja kuvat oli tosi kivoja :)
ps. koska alotat tyon teon ? :D

T. ecuadorilainen

Sara kirjoitti...

hahah, luin mun kommentin uudestaa ja luin ´´nauti siinta smurffi kurssista´´ :DDD hahah ... no ei ollu hauskaa..

Anna kirjoitti...

x)))) Jooeiollu.
No palkka tulee 14.paiva Suomesta, joten ei oo tarvinnu viel teha toita : D Mut alotan tuolla surffikurssin jalkeen! Taino ensin ainakin aloitan tyonetsimisen siella.

Minna:
Juuuu, pitaa pelata taalla sitten kesalla biitsia paljoN! :P Lupaan yrittaa, ettei mun lihakset katoa taysin : D Ja on kivaa!

taruvilen kirjoitti...

Nii kannattaa tulla pelailee :P ja voi hitsi! surffaamaan! mut noi yöpymisen hinnat on onnks sentää halvemmat ku suomessa, muute sitä joutus vararikkoo...Oot sä saanu muita parempia kavereita ku Annikan? Ja huomaako siel et mistä päin eri backpackerit tulee?

Anna kirjoitti...

Juuuu no taal kilpailuu, ku on niin paljon backpackereita.
En ma oo muita yhta hyvia kavereita viel ehtiny saada :)
Ma en oikein oo huomannu, et mistapain tulee ihmiset. Mut kyl ny suurinpiirtein tietaa.

taruvilen kirjoitti...

HEIII!! kaipaamme auttamattomasti päivityksiä :) hirvee ikävä..