10/02/2009

Bondi Beach

Joo siis en kuollut Kings Crossilla, yhä täällä.

Täällä nyt biitsillä minä 9 päivää asua.

Kämppiksinä 2 saksalaista tyttoä, 1 saksalainen poika ja Annika (The Finn).
Maksoin vaan 120 dollaria 10 päivästä, eli parempi vaihtoehto todellakin kuin se kämäinen hostelli. No siellä mä olin vaan sen yhen yon. Pääsin näitten luo jo het seuraavana päivänä. Oma kylppäri, keittio, parveke, makuuhuoneet ja olkkari. Joten parempi vaihtoehto kuin mikään hostelli.

Nyt mä oon vaan hengaillu, enkä tiiä kandeeko mun ees alkaa ettiä toitä, kun nää ei palkkaa sua, jos oot täällä sen kaks viikkoa : D Kun muutetaan piakkoin pohjoisempaan päin Annikan kanssa. Parin viikon säteellä SURFFIKURSSIN mukana, mut siitä sit enemmän lähempänä.

Eilen oli kyl totaalisen kuuma päivä, varmasti yli 30 astetta. Rannalla loikoiltiin ja käristyttiin. Tänään taas oon juossu pankissa koko ajan, kun ei nyt oikein oo koskaan kaikki paperit mukana :P Illalla mennään ruotsalaisten kämppään juhlimaan.

Mut no täs on nyt joitain sekalaisia kuvia siitä, mits ollaan tehty.

Siinä kuumalta päivältä. Annika and I.


Ja siinä illan riennoista. Annika-lärvi & I & Marie.

Mutta mun pitäis varmaan lähteä taas pankkia kohti, että saisin sen kortin nyt tänne Australiaan eikä Suomeen. Etteinesaamunrahoja!

Pysykoon Tsunamit poissa täältä :/

6 kommenttia:

lakmus kirjoitti...

Hiih ootpas nnäde! :-)

taruvilen kirjoitti...

Hei aika affortable paikka koisia :) onks toi vähä niiku solukämppä? Hei mut hae paikkaa jostaa baarista blokkerina :) ne varmaa huolis sellasia keikkatyöläisiä..
Mut vähä näyttää ja kuulostaa hauskalta! :)

Anna kirjoitti...

Hiiih :D

Eeei se oo mikkkaan solu. Se on semmonen kerrostaloasunto, jossa on 2 makuuhuonetta, keittio, olohuone, kylpyhuone ja eteinen :D Eli ihan normikamppa.
Blokkerityosta ne antaa jotain 15dollaria MAX, siita 30% verot pois, eli 10 dollaria, eli 6e tunnilta : D Mutjuu. On vahan suunnitelmia jo alla : D

Mirde kirjoitti...

Anna!!!! Tiesin et tos käy noin et "ei kukaa palkkaa ketää kuukaudeks ni en voi sitä tehä töitä" :DD ärsyttävää! no toivottavasti nyt jossai vaihees saisit! Ja nii ei kai muut :D äiti teki sämpylöitä mmmmmm

Daniel kirjoitti...

"(sorry, I had to remove my name :P Don't want relatives to see that :D)"

Busted. :D

Anna kirjoitti...

xD