1/07/2010

4. paiva

Tanaan herattiin aamukuudelta ja lahdettiin Sydneyn Fish Markettiin. Siella oli paljon erilaisia alloja kaloja ja JATTIrapuja. Haju oli vahan allottava.
Sen jalkeen otettiin lautta ja lahdettiin Taronga Zoo:hun. Siella paljon nahtavaa. Oli aika ikavaa vaan kavella koko ajan, koska jalkaa kivisti. Vaikka side siella onkin.. Oli vesinokkaelaimia, lumileopardi, wallabeita (pikkukenguja), kenguja, krokoja, kirahveja, jotain sopoja vesisiileja, hylkeita (tosi hauska show), leijonaa, tiikeria, koalia paljon, emuja, strutseja, karhuja, vuorivuohia mitalie, norsuja, . . . Paljon kaikkea. Oli tosi iso paikka. Paljon enemman nahtavaa kuin Korkeasaaressa.
Sittempa pois vammajalkoineen takaisin keskustaan Hungry Jacksiin. Huippudiileja, joita ei vain voi olla ostamatta.. Viidella dollarilla kanahamppari, ranskikset, limppari ja iso sundaY suklaakastikkeella! Ihan pakko.

No mutta. Suomeen olen paattanyt lahtea, kun tilanne on jo niin "epatoivoinen". Rahaa ei ole riittamiin, toita ei talla nilkalla lahdeta tekemaan, ja tyot aika kiven alla muutenkin ovat ja sitten paasykokeisiin opiskelut odottavat Suomessa. Harmittaa, kun en paase sukeltelemaan (sita niin kovasti toivoin) enka pohjois-Australian sademetsiin, mutta paasimpa sentaan Uuden-Seelannin sademetsiin. Ja saimpa ma taalla tehda muutenkin vaikka mita. UUS-Seelantireissu oli ainakin ihan menestys. Pitaapa sukeltelut hoitaa sitten myohemmin, kun sitten vahan taas rikastuu.

Tan reissun haluis joskus viel suorittaa loppuun, mutta on tota maailmaa viela paljon nahtavana, etta saa naha josko tanne viela uudestaan paadyn. Hopeso.

3 kommenttia:

Tarza kirjoitti...

harmi ku joudut palaamaan niin ettet voi kokea kaikkea, mutta oothan sä viel nuori ja elämää edessä :) sitten joskus on taas aika käydä siellä. Mut noi kaikki paikat mitä oot kuvaillu vaikuttaa kyl niin hulppean hienoilta että!!! :)

Unknown kirjoitti...

milloin sitte tuut takas?

Anna kirjoitti...

Tanaan selvis, et onneks voin muuttaa sita lentotikettiani, ettei tartte ostaa uutta lentoa. Muuten oisin harkinnu aika vakavasti jaanko tanne vaiko tuun aikasemmin Suomeen. Ois tullu liian iso lisalasku taas.

Aikasintaan lahen taalta 12.1. Soitan tanaa lentoyhtiolle, niin saa naha sitten mita sanovat, millon loytyy paikkoja.