1/04/2010

Sydney, Again. - 1st Day.

Heipparallaa!

Uusi-Seelanti oli menestys! Luolaseikkailukin oli ihan mahtava. Siita me mentiin sitten Aucklandiin, vietettiin outo joulu alennussuklaakakun kanssa satamassa ja Happy Feet taidettiin katsoa paivemmalla. Kova ikavahan siina oli perhetta koko paivan. Mun joulun ydinjuttu on just se perhe ja lumi. Sitakaan siella nyt ei oikein nakynyt. Vaihdettiin Jurin kanssa lahjat, nyt voin taas kuunnella musiikkia. Lennot Sydneyyn, taas paastiin maailman suurimpaan lentokoneeseen kattomaan kivoja leffoja.

Sydneyssa mentiin sitten kivaan hotelliin pariksi yoksi nautiskelemaan. Uudeksivuodeksi saatiin viela parempi hotelli, included huippu uima-allas, kuntosali ja tenniskentta.
Uudenvuoden aattona aloteltiin hotellilla, vahan viinia, katsottiin mita ohjelmaa siella hotellilla oikein oli ja sitten lopuks otettiin juna kohti keskustaa, etsittiin "rauhallinen" paikka, joka oli ihan taynna ihmisia, mutta saatiin onneksi ihan kohtuullinen paikka, josta nahtiin koko esitys. Sydneyn sillan paalta siis lennahti ne raketit ja se show oli ihan alyton. Rahaa siihen oli menny 5 miljoonaa dollaria, ja rajahteita oli 5000kg. Hienoin uusvuos ikina : ) Siina oli vaikea keksia mitaan huonoa ajateltavaa. No baareihin oltaisiin tuskin ehditty, kun sillan yli ei kavellen taikka autolla paassyt, juniin ihmiset jonotti jonkun tunnin ja olo oli muutenkin vasynyt. Hotellilla odotti king size bed kuitenkin.



No mutta kuten aiemmin ajateltiin, etta mitakohan siita tulee sitten uudenvuoden jalkeen. Glorious elama on takana ja nain, Annan alettava etsia toita JALLEEN rahattomana ja Juri lahtee ja nain.. Ettapa tassa sita etsitaan toita paivittamalla blogia ja no okei kyl oon pariin paikkaan hakenut jo, lahinna siivouspaikkoja. Pikaravintolaan voisin yhteen kans pistaa hakemuksen.. Saapa nahda. Toivon totisesti etta jostain nappaa. En halua luovuttaa ja lahtea Suomeen takaisin. Ennemmin teen 1,5kk toita ja vikat 3viikkoa meen sinne pohjoisen sademetsiin ja teen sen scuba diven ja naita asioita mita taalta eniten tulin hakemaan!! Ei saa luovuttaa nyt, mut viikon deadline tassa ainakin on. Seuraava viikko nayttaa sitten, mita tulee tapahtumaan. Tanaan on 1. paiva siita viikosta.

NO MUTTA tan paivan happyhappyhetki on se kun mennaan katsomaan Avatar 3D:na IMAX-leffateatterista. Leffa oli buukattu viikoks eteenpain taysille saleille, mutta nytpa tanaan paastaan sinne! Maailman suurin leffaskriini ja viela Avatar 3D:na, tata oon vahan odottanut jo (PALJON)! Jepa, mutta nyt tulee ainakin paivityksia joka paivalta talla viikolla, kun on nettipaikka ja deadline uhkaa. PEUKUT PYSTYSSA KAIKKI!

0 kommenttia: