1/11/2010

7.-8. paiva

Finale. 7. paiva nyt toi tullessaan Suomen. Olkoon kukakin mita mielta, epaonnistuinko/enko ollut tarpeeksi itsenainen/enko yrittanyt tarpeeksi/enko osaa hankkia toita/sitten en vain osaa tehda toita/muuten vain ei napannut, tassa tilanteessa koen taman paatoksen kuitenkin parhaaksi.

Joko olisin jaanyt tanne (onnistuessani nappaamaan tyopaikan) 2 jaljelle jaavaksi kuukaudeksi ja halunnut viela reissata sinne pohjois-Australiaan sukeltamaan, olisi mun pitanyt tehda toita 1kk ja 3viikkoa, tama sisaltas suhthyvapalkkasen tyon seka onnea tyotuntien kanssa. Vikan viikon oisin sit voinu ottaa halvan lennon Cairnsiin, sukeltaa, lentaa Sydneyyn ja lahtea Suomeen. Etta vaihdoehdot joko tama tai sitten Suomeen etuajassa opiskelut mielessa. Tai muut, ei sita koskaan tieda, mutta . No olen kyllastynyt lupailuihin, etta "minapa lahden Australiaan ja olen siella 5,5kk", niin ei tee kylla mieli tehda lupauksia seuraavasta puolesta vuodestakaan. Joten ehka olen vain vaiti, ja voin katsoa sitten puolen vuoden paasta, mita tein viimeiset 6 kuukautta. Ehka se on paras vaihtoehto. En lupaa teille mitaan, vaikka mieli tekisi. Naatte sitten?

Eli 13. paiva lahtee lento (ylihuomenna) ja 14. paiva olen perilla. Juri lahti tanaan, huomenna vietan paivani etsiessa sopivia tuliaisia ja ylihuomenna lahteekin jo lento! Sitten Frankfurtin kautta Suomeen. Saattaa olla pien shokki tulla 43 asteesta -30 asteeseen? Vai paljon siella talla hetkella niita asteita onkaan. Eilen Outbackilla oli aika tukalaa. Normaalisti taalla on se 30 ollut nyt viimeaikoina. Ja kun tahan lampotilaan on tottunut, niin hmm. Suomi <3
Ompahan ainakin katto paan paalla. Saa naha millaseen kuntoon mun huone on joutunut!!

Australia on ihan paras, toivon joskus palaavani tanne takaisin nakemaan loputkin paikat ja sinne Suurelle koralliriutalle sukeltamaan <3333 Uusi-Seelanti ehdottomasti myos. Maailmanreissaaminen sais alkaa mun puolesta tasta. Tosin nain epavarmat tyopaikat ei ehka oo mun juttu, ellei oo valmiina ja jotain tyopaikkaa. Tai sitten reissaan vain Suomen rahoillani. Nojo, eihan mun pitany suunnitella liian pitkalle? Jep, nyt hostellille taalta lentokentalta Kings Crossin transujen ja spurgujen kautta nukkumaan ja huomenna etsimaan tuliaisia!!

3 kommenttia:

Tarza kirjoitti...

no oot aina tervetullut takaisin <3 eikä täällä oo tänää ollu ku -10 täällä kausala-cityssä :D mutta saapi nähä millaseks meininki taas muuttuu...s u soon!!! <3

Anonyymi kirjoitti...

Jee tuut mun nimpparina kotiin ja tuokin se kenguru minkä lupasit, vaikka olisikin täytetty halppiskopio ja helmikuuks luvattu ihan ennätyspakkasia että sillai:)

Anonyymi kirjoitti...

Moi Anna

Mita sulle kuulu? ootko tulossa suomeen?

ma olen etsimassa harjoittelu paikka maailmassa, ehka myos Australiassa!

Pui Ki