11/11/2009

@TheIlmaPortti

Halusin viela tanne tulla avautumaan, minun omaan blogiin kertomaan asioita muille, jotka lukevat tata, jos lukevat tai katsovat vain kuvat, katsovat vain jos lukevat, tekevat mita lystaavat tontillani, haluaisin itselleni kirjoitella nain julkisesti, ihan vain haluan teille/minulle ilmoittaa etta.

Olen lentokentalla. Aion nukkua taalla. Aion viettaa elamani ensimmaisen yon lentokentalla. Paatin spontaanisti nain - ja joo, eipa tarvi maksaa hostelliyosta, jossa kuitenkin heraisin joskus 3am ja tekisin aamutoimet ja pakkaisin tavarat ja menisin transit centeriin ja ottaisin bussin ja tulisin ruuhkaiselle lentokentalle - koska tykkaan lentokentista. Ne on joka paikassa aina isoja ja puhtaita ja siella on aina omat ihmisensa, oma yhteiso. Ja turvallista myoskin. Ja auki 24/7. Ja nettikin naytti loytyvan. MM.

Olin tuolla Brisbanen Transit Centerin "katolla" (siella odotetaan busseja) odottamassa bussia (!) lentokentalle, rauhallista oli, kaupungin aanet kuului, pimeaa oli eika ketaan lahistolla, kivaa. Niin sitten siita ovesta kurkkas poika, et heeeei onks taal jotai bussei tulos lentokentalle, sit olin et kaaaai. Okei, nyt kirjotan liian yksityiskohtaisesti. Jutskattiin ja eipa bussia nakynyt, niin taksi napattiin (junat&bussit&kaikki oli jo menny) ja tanne paadyttiin, hanen lentonsa lahtee varmaan kohtapuoliin, mulla vasta aamukuudelta. Kello on nyt puoli 10. NIIN pointti. Australialainen mukava poika ja jos oon menos Cairnsiin pain (han asuu siella), niin lupasin soittaa ja sit sil on auto, niiin vois reissata tai se vois nayttaa paikkoi. Aivan superia! Ja joo, sanoin hanelle etta minulla on poikaystava.

Taalla inhoan sita, kun joutuu hyvastelemaan ihmisia viikottain. Ihmisiin kiintyy ja sitten yhtakkia pitaa jattaa ne, eika valttamatta naa niita enaa koskaan. Ihmiset ovat ihania <3
Erilaisia tarinoita, erilaisia outoja tapoja, arsyttavia tapoja, puhetapoja, kayttaytymismalleja, hauskoja, itsekeskeisempia, rauhallisempia, vilkkaita, kohteliaita, sydamellisempia, itsenaisempia, vaikka mita. Mutta niita kylla tapaa myohemmin, jos vain itse sita tosiaan haluaa. Ja vois olla convenient, etta se toinen osapuoli myos pitaisi sinusta!

What else is on my mind.. Australissa ei tarvi menna ollenkaan armeijaan! Sivariaka ei tarvi kayda. No nailla tuskin tulee olemaan mitaan vihollisia. Meilla on sentaan iso Venaja aina vieressa. Israelissa miesten taytyy teha 3 vuotta, naisten 2 vuotta. Ellei oo jotain uskonnollista syyta jattaytya pois. Sit pyorii vaik mita muuta mielessa, mut ne jaakoon paahan.
Joo eipa muuta. Stressi havis ku sipulit on mielessa. Het kynsiminen vaheni, ku ei oo stressia. Taallahan oppii itsestaan jotain :DD Tosi syvallista.

6 kommenttia:

lakmus kirjoitti...

No toivottavasti sipulit ei kutita silmiä nii ei tartte kynsii niitä!

lakmus kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
elisa kirjoitti...

No kuulostaa ainakin seikkailulta:DD

Tarza kirjoitti...

lentokenttäyöpyminen!!! siistii :) huomasit vihdoinkin, että ihmiset ovat mahtavia. Niin sinäkin. :)

Juho kirjoitti...

Jee anna löysin tän sit kuitenkin! olin tallentanut sivun kirjanmerkkeihin mutta sit muutin omaan kämppään ja hankin uuden koneen nii sinne jäi kirjanmerkit! nyt pistän tän muistiin!

Tereveisin juubeli

Anna kirjoitti...

Heei hienoa Juubeli, teit sen! :D

Jaajaa, Tarun kommentissa hiukka viileaa viiltamista :D