11/04/2009

Re-TyonEtsiminen

Pari paivaa sitten otin loparit, kun ei oikein tullut mitaan. Kun tyoskentelee comissionilla(helpompi sanoo enkuks), ni rahaa ei oikein tuu, varsinki jos ei tykkaa tyosta. Eli haluun nyt etsia tuntipalkkasen tyon! Olkoon se Hungry Jacks/ hedelmanpoiminta/ ihan mita vaan! Kunhan saan joka tunti tietyn verran rahnaa. Kahisevaaaa. Dollllareita!

Kuvia ette saa nyt vahaan aikaan, kun katosi jonnekin kameran laturi. Aina johdot haviaa. Eka puhelimen laturi ja nyt kameran... Pitaa kayda Crazy Johnisssa siis. HAHAHA ja ma salaa haaveilen koko ajan New Moon -leffasta!! Koko ajan pyorii paaassa, ahaaaah oon niin hukassa! 20. paiva! Silloin marssin teatteriin. Vai oliko se 21.. vai 22. Sehan selviaa..

Joo, kuten nakyy, ei mulla ihmeempia taas tassa ollut kerrottavana : D Nyt toita pitas loytaa kuukaudeks ja sit joulukuussa Jurppa tulee :D Sitten Uusi-Seelanti mielellaan ja Sydney!! Odotan innolla :::)
Nyt taytyy menna rannalle. Ainiin ja oli tosi haikee tana-aamuna hyvastella kaikki israelifriends : (( Mutta aion matkustaa Israeliin viela! Paatin sen. Rannalle, siis. Toiset israelifriends odotttaa.

NOniiin, wish me luck tyonetsimisessa!

4 kommenttia:

lakmus kirjoitti...

Jurppa. :|

Hahhi kirjoitti...

On se nii kauheeta ku TÄYTYY lähtee lämpöseen rannalle... Häpiä!

taruvilen kirjoitti...

Jurppa :DD ja se New Moon tulee 20 päivä, siis 20.11!! odotamme kaikki sitä ihan innolla :) varmaa vähä isommat ja paremmat leffateaterit siellä päin. Vitsi ku ei pääse kattoo sitä sun kanssa :( muistan viel ku oltii kattoo Twillight..nyt tuli ikävä puseroon :'(

Anna kirjoitti...

Nyyyyyyh, tuu tanne nii mennaa kattoo New Moon!!

Joo ei sita oikein jaksa aina lahtee kollimaan rannalle helteeseen : D