11/11/2009

Griffith, NSW, Onion picking

Heipppppa.

Blogin seuraaminen on ehka vahan tylsaa, kun en kirjoita enaa niin usein. Mutta kun ei ole oikein tapahtunutkaan sen kummempaa kuin vain tyonetsimista. Jaaaaa voit arvata, etta nyt kun kirjoitan tanne taas, niin jotain silla saralla on tapahtunut.

Eli nyt tuolta Harvesttrail -sivuilta (sinne tulee aina kaikki harvesttyot) loyty vihdoin joku tyo, jota joku muu ei ollut ehtinyt napata, tai jossa ei tarvita traktori/lammaslehmakoirakissakanakokemusta, tosiaan juu 100 paikkaa auki. Soitin ja neuvottiin tulemaan sinne ja sit ne antaa hommat. Lahden huomenna lentaen Sydneyyn ja sielta bussilla Griffithiin. Matkat on kyl arsyttavan pitkia taalla, ni rahaa menee matkustamiseen suhtpaljon. Taa reissu teki mulle 245 dollarin matkyt, eli 151,74977 euroa tamanhetkisen kurssin mukaan. PALJON rahaa, silla saisi jo 490 makkarijatskia taalla! 1000 kilsaa suunnilleen. Nait mittasuhteit ei ihan tajua, ku kattoo vaa karttaa, et tonne ois kiva menna ja tonne. Tos on suunnilleen Aussit vs Eurooppa.


Nyt oon Brisbanessa. Saatoin Annikan&Emmin tanne ja nyt ne laks Frasier Islandille ja Whitsundaysille, ihan unelmasaarille. Kade olennn. Ma menen sinne viela! Ne on kylla niin mahtavat paratiisipaikat! Joo. Mutta en voinu menna, ku nyt tarvii saada sita RAHAA, ettei Uuden-Seelannin reissu Jurin kanssa oo niin koyha. Lisaa punkin puremia. Mun kadet nayttaa kyl melko syopalaisilta, jooo ei siita sen enempaa.

Mita muuta. Aion varmaan olla aito backpacker ja yopya taman yon Brisbanen lentokentalla 8)) Pitas kuitenki olla siella joskus klo 5 aamulla. Ompas nyt kiva fiilis, kun on toita tiedossa 95% todennakoisyydella. Ennen tyopaikan spottaamista netissa olin Niin epatoivon partaalla, ollu jo parit paivat. Muttta onhan se aika stressaavaa kun rahaa on saatava eika sita mistaan noin vain tule. En halua luovuttaa heti ja anella kotoa rahaa. Toivottavasti en tan reissun aikana paady kertaakaan siihen pisteeseen :D

Uuden-Seelannin jalkeen vois teha farmitoita jossain Outbackilla ja naha aitoa meininkia. Sit vois teha kunnon toita ja saada oikeaa rahaa, koska sen reissun jalkeen oon kyl niin valmis rahaton rusina. Sitten pitaa menna nuo Whitsundays&Frasier Island, Cairns ehka, sit pitaa miettia Darwin&Alice Springs (Uluru lahella). Joo vaihtoehtoja riittaa, taa mun 5,5kk ei kyl tosiaan riita mihinka!

7 kommenttia:

lakmus kirjoitti...

Oho, sehän meneekin aika nätisti sinne sisälle. :D

Anna kirjoitti...

Ei se ollukka 1000km, ehka linnuntieta ois just ja just ollu. Mut Brisbanest Sydneyyn on 800 kilsaa linnuntieta lentokoneella, joten tulee varmaa lahemmas 2000 kilsaa ku 1000 kilsaa taa matka!

Anonyymi kirjoitti...

Kui pitkä matka sieltä sydneyltä on sinne sun sipulifarmille :DDDd hihi siis sekö se sun työ on? Kuulostaa ihan kivalle, mut hittoku selkä tulee kipeeks!!! Ja vihdoinki tänne kirjotit! Oltii tänää kuntonyrkkeilee liikkaryhmän kanssa! Se oli aika kivaa, purin vuoden agressiot :DD säkkeihin.. Nyt tulin Jussille, meen sunnuntaina anitan kanssa kauneus-,terveys-,muoti- ja hää-messuille messukeskukseen, jepulis jee

MIrde

Tarza kirjoitti...

toi oli tosi yllättävä toi sun karttakuva! :o ei oo tosiaakaa tullu aateltua kuinka iso paikka toi on.

Anna kirjoitti...

Sydneysta sipulifarmille, oooo en kylla muista/tieda nytttt. Enka jaksa googlettaa. Tee sa se jos kiinnostaa.

haha, vahan siistii. Kuntonyrkkeily voittaa spinningin. Uu, vahan siel messuilla on varmaan siistia :))

Anonyymi kirjoitti...

Jooo siel oli kivaa, keräsin näytteitä! Ja paljon! Kirjot tänne lisää infoaaaaaaaaaaaaa!! Ja kaikki on tääl tyylii kipeenä tai sit sikataudis! No ei nyt kaikki :D mut

Mirde

Anna kirjoitti...

raak ,naytteet on kivoja!
Mut sa&sakari ootte terveita, jeee!