10/29/2009

Wanna see something amazing?

Joo elikkkkkas. Saatiin tyo Annikan kanssa. Myydaan/kaupitellaan meikkeja ostoskeskuksissa, meil on sellanen kiska, ihan tyylikas. Tosin ei olla samaan aikaan oltu samalla kiskalla, ollaan aina oltu eri ostoskeskuksissa. Meilla on oma talo kaikkien tyontekijoiden kanssa (kaikki muut ovat israelilaisia), pari taloa in fact. Sit uima-allas, jos nyt sattuis olemaan hyvat kelit.. Ja sitten autot myos kaytossa. Palkka on taysin riippuvainen siita, kuinka paljon myyt. Jos et myy mitaan paivan aikana, et myoskaan saa mitaan. Tosin ekasta viikosta pitas vissiin saada joka tapauksessa 400 dollaria. Mut ma oon kyl niin lusmuillu, et ei ihme jos en saa sitaka.
En lusmuilis, jos pitaisin edes hiukan tasta tuosta. Tai siis pidan, jos en olis niin ahdistunut koko ajan : D Koko ajan pitas olla pushy ja dodgy ja persoonallinen ja happy ja smily ja papalpal, mita ma en ole koko ajan. Vahan huomauttaa et ompa sulla punanen naama, tarvit siis tata ja tata :D No ei. Mut ei. Ei onnaa. Tosin oon ollu nais hommis vast 3 pv. Taa paiva on neljas, ja ma vaa pakenen sielta norttaamaan. Ei oo mun hommaaaaaaaa ei. Tyokaverit on tosi ihania ja mukavia ja plapalpalpa, mut ei oo siita kiinni. Pitaa saada myytya, mut ma kun en saa. Enka yrita. Ma en vain ymmarra jos ihminen on tulossa mua pain, ma otan katsekontaktin, hymyilen, sanon: "Hi, how are you? :) Have you heard about mineral make-ups? I want to show you something amazing!" ja se ihminen sanoo kivasti "No thanks" ja menee pois. Ni ma saan hirveet hepat paan sisassa siita. Siis nyt kun ton lukee tallai objektiivisesti, ni tas ei oo kyl mitaa jarkee. Keep trying, Anna! Mut NOT. Ei onnistu, paan sisalla joku estaa sen. Taidan alkaa etsia jotain muuta hommaa. Tanaa pitas olla viela iltaysiin asti taalla. Hommat alko ysilta ja loppuu ysilta tanaa. Joku erikoispaiva. Huoh, huomenna jatan kyl koko paivan valista.

Mut olen kylla myynyt eilen ja ekana paivana, mut tosi vahan vrt noihin kokeneisiin. Tas ois paikkkkka petrata sita itseluottamusta, mut tuntuu niin ylitsepaasemattomalta. Pitaa paasta lenkille. :D Okei, nyt. Menen. Takaisin. Ja yritan. Ja petyn. Ja tulen takaisin koneelle! Jeeee, kuulostaa hyvalta!

8 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Osuimpas oikeaan, konella taas!

Unknown kirjoitti...

ei oo kyl mitään kovin huippua tommonen ihmisten häiriköinti :D mut työkokemusta ainaki saat ;D

Anna kirjoitti...

Joo kay vahan luonnnon paaaalle. Mutta. Paatin yrittaa viela. Ei se voi olla oikeasti niin vaikeaa! Pitaa vaan jaksaa hymyilla, eika se oo nyt niin paha homma, Annadaa!

Anonyymi kirjoitti...

Sitä minäkin koitin sanoa, dorka!

Mirva

Anna kirjoitti...

Joo niin sanoit ja se auttoikin seuraavana paivana paljon, sain myytyakin enemman. Mutttta eilen otin loparit. Ei ollu mun hommaa. Ja nyt alan ettii uusia toita.

Tarza kirjoitti...

no tulipahan työkokemusta :) toivottavast saisit nyt jotaa mielekkäämpiä, tai ainaki sulle sopivampia töitä..ei sitä pitkään omaa persoonallisuuttaan vastaa voi taistella. Mut tsemppiä töidenetsintään! :)

Elina kirjoitti...

oih, mie haluun kanssa israeliin(oon aina halunnut) - oon mukana:D Muista et se joka osaa, voi valita työnsä.

Anna kirjoitti...

Mapa en osaakkaan!