10/22/2009

Toita pukkaa -> Back to Surfer's Paradise

Ei olis pitany skipatakaan sita surffarin paratiisia, nimittain saatiin sielta toita!

Oltiin koko paiva tanaan netissa etsimassa toita, Annika hoiti puhelupuolen, kaytiin jopa Brisbanen lahiossa Coopers Plainsissa (in the middle of nothing) kyselemassa jotain promokakkaa, mut sit paivan paatteeks Annika sai puhelun ja Tittidii, saatiin toita molemmat. AIFS:n kautta tosin. Joten jee -> 1 piste jarjestolle!

Siel Coopers Plainsissa eksyttiin eka, kun jokapaikassa oli vaan jotain omakotitaloja, paadyttiin autokorjaamolle ihan turistin nakoisina, kysyttiin tieta (oltiin juuri vaarassa suunnassa), loydettiin perille parin muun kyselyn jalkeen, ihmeteltiin; onko taa joku puhelinjuttu, puhuttiin vastaanottovirkailijalle, mentiin kokoushuoneeseen ja puhuttiin omistajalle, tultiin siihen tulokseen ettei tama ole meidan hommaa (ovelta ovelle tai sitten puhelumyyntia), omistaja jutteli enemman meidan kanssa (yleiset small talkit, mita on alkanu enemman harrastaa) ja han lopuksi vei meidat takaisin keskustaan :D Ja oli viela avulias, kun sanoi, etta joo hei siel on se suuri baari ja tunnen omistajan, sanokaa etta tunnette Jon the Pomin, niin jotain plapala voitte saada toita. Ja "ootteko menossa Melbourneen?" Ma en , Annika joo. "No siella on se uus hieno baari, tunnen omistajan, siel kay kaikki julkkikset, sanokaa vain etta tunnette Jon the Pomin, niin paasette VIPpina sisaan!" Oltiin vaa, et Jes, kiitti :D:D

Mut niin homma, mita tullaan tekemaan, on meikkien myyminen ja esitteleminen jossain ostoskeskuksissa. Jos ollaan hyvia, voidaan saada aika hyvin palkkaa ja paastaan hiukan rikastumaan, jos ei olla hyvia, niin saadaan rahaa sen verran, etta saadaan ruuat ja majoitukset maksettua. Mut me paatettiin olla hyvia! :D

Huomenaamulla siis check out ja bussi kohti surffffarin paratiisia. Vois harkita sita surffilaudan ostoakin... Ainiin ja siella meijan tulevassa kampassa (tyosuhdekamppa, mista joudutaan maksamaan) on uima-allas :) Jee, ainut ilo. Meil on vklp aikaa opiskella meikkimatskut ja sit maanantaina ryhdytaan hommiin! 9h/6pv/viikko. Hommaa riittaa.

Heido, nyt syomaan ja drinkeille!

6 kommenttia:

Tarza kirjoitti...

heii! toi kuulostaa kivalta, jess meikkejä, siis niin mun unelmaduuni :DD saatteko myös omiksi sitten työsuhdemeikkejä? :D mut parempi toi nyt et on heti töitä ku et kaikkki rahat ois jo menny..:) tsemiä. te tuutte olee hyviä

elisa kirjoitti...

kuulostaa jo suunnitelmalta:) kevyenä käsimatkatavaranako aattelit ympäri ausseja sitä surffilautaa siellä raahata jos sellasen ostat:D

Anna kirjoitti...

Joo ja meil on tyosuhdeautotkin! : D Aika ramat, mut toimii. Ja joo pitaa meikata ittensa niilla meikeilla kanssa. Vitsit kun en tieda oikeestaan yhtaan meikeista talla tasolla, et musta tulee joku pro nyt : D Jos ees jaksan tata tyota. Mut tanaa pitaa 6 tunnis opiskella hirvee maara matskua kaikesta meikkien koostumuksesta yms papapa hirveet litanjat. Sit sen jalkaa opetellaa meikkaa viel : D Et hopeso opin.

No surffiranta on aika kaukana tasta paikasta missa sittenkin asutaan, etta vuokraaminen olis parempi vaihtoehto, kun varmaa kerran viikossa paastaan surffaa.. vapaapaivana.

Anonyymi kirjoitti...

haha ku äiti ekan kerran kerto et alat myymää niitä ni mietin just et sunki varmaa pitää sit meikkaa ittes :D Olit kuulemma oikeen myyntitykki ekana päivänä :D hyvä anna! Ja kivoi noi surffijuttu kuvat, varsinki se maailmanvallotus kuva! olin maanantaina liukaalla radalla, ajoparina 43.w talkkari sääskjärveltä :DD hihi! ja ajoin paremmin! ;)

Mirde

Anna kirjoitti...

Hahaha, good for you!
Joo ekana paivana, tokana paivana Nothing! Luovutin. Ja tanaa, eli kolmantena paivana hiukan paremmin, mutta en yrita tarpeeks!

Sara kirjoitti...

kuulostaa mielenkiintoselta ja samalla opit itekkii.. ties mita hommii tuutte viel tekee .. jannaa !!