10/21/2009

Mojosurf, Byron Bay & Brisbane

On kylla ehtinyt tapahtua vaikkka mita, ja nettiaika ei oo koskaan riittanyt, mutta NYT paivitan taman blogin!!

Valihuomio:Vika paiva Sydneyssa ennen lahtoa, tavattiin kivat brassit :)) Annika tykkas.



Ensinnakin lahdettiin A:n kanssa sille surffikurssille aiemmin kun alunperin oltiin suunniteltu. Keskiviikkona 14. paiva ELI viikko sitten herattiin aamuviiden aikoihin Sugar Shackissa ja hipsittiin kohti Wake Up hostellia. Siella odotti siisti bussi ja rento surffarikuski. Meille ei oltu kerrottu paljoa, etta minne rannoille mennaan, missa asutaan , milloin ja nain. Vain se, etta klo 7:00 oli oltava hostellin edessa. Olin olettanut, etta mennaan matkan varrella kaikille rannoille ja jatketaan matkaa. Mutta eipa ollutkaaaan, vaan matkustettiin bussilla 6h ihan korpeen, josta kumminkin paljastui aikas siide kerrosasunto lisarakennuksineen, jonka terassilla ja ruokapaikan aarella oli porukkaa odottamassa bussia, jotta he paasisivat lahtemaan. Tassa taas huonokuntoisia kuvia : (

Paarakennus


Ruokapaikka siella oikealla ja meidan nukkumakamppa keskella takana.

Vaikutti kivalta. Sittempa oli "luento" surffauksesta, merivirroista ja tallaisesta, ettei joudu vaaraan virtaan ja hupshups. Jos pitaa valita tyrskyinen ranta tai rauhallinen ranta, jota pitkin lahtee syvemmalle merelle surffaamaan, niin valitkaa tyrskyaallot.
Sittempa markapuvut paalle ja kohti surffausrantaa. Ranta oli aika lahella, ja ku ekaks naki sen ni oli et Voooooou!






Vasemmalle lahdettiin kavelemaan parit kilsat.





Chrome johdatti meidat aina perille : ))



Poseeee

Sittempa kuivaharjoittelun jalkeen mentiin veteen tyrkyja pain ja lautojen paalle. Alku oli juu hankalaa edes pysya sen laudan paalla kellahtamatta sivuille. Tai no se oli oikeastaan vain mun ongelma, muut pysy laudalla makuuasennossa :D Pikkuhiljaa sita alko oppimaan ja TYKKASIN!
Mulla ei nyt satu tal hetkel surffikuvaCD toimimaan, laitan niita sitten tanne vaiks myohemmin.

Mojosurf -kurssi oli 5 paivan pitunen; 2,5 paivaa ekassa leirissa ja loput toisessa. Toinen oli vahan isompi paikka ja enemman ihmisia. JOO VALIHUOMIO: Useimmat opettajat olivat erittain hauskoja, nuoria komistuksia, kaikilla sixpack 8)))))))))))))) Ruuat tuli aina vahan myohassa ja siks tuntuki leiri vahan laskileirilta, kun surffataan 5h paivassa ja ruokaa saa odottaa. Se melominen ja vesivirtoja vastaan taisteleminen (kun en viela ihan PROsurffari IHAN VIELA ole, etten voisi niita hyodyntaa) vei aika paljon voimia.

Iltaisin hengattiin muiden leirilaisten kanssa nuotion aarella nautiskellen. Allo yllatys yhtena iltana:

Frogi kuulema aina palaa samaan ponttoon, vaikka se haadetaan sielta. Spooky..

Muina paivina homma jatkui samanlaisena, eli 2 kertaa surffamaan noin 2,5h, ruuat, hengailua, auringonottoa ect, iltariennot. Kuvia viela toiselta leirilta:


Sveitsilainen Belinda seka saksalaiset Lydia, Nine ja Linda.


Deutsch Chrissy & hollantilainen Steffi : )


Hollantilainen Evy : )


Ruokapaikat merinakoalalla tietenkin ;)


Siella ruudulla nakyi aina tuoreimmat surffauskuvammmme!


Ruotsalainen Kim paarakennuksen edessssssss. (Kimilla ja Chrissylla oli romanssi, hihii)


Ranskalainen Remi (korttimestari) iltahengauspaikan vieresssa.

Volleyball med Kim&Remi&Lydia

Siina suurin osa leirilaisistamme.
NO SITTEMPA bussi vei meidat Byron Bayhin! Pitas melkeen tehda uus postaus, kun tata tekstia&kuvaa nyt tulee parilta paivalta...

Sovittiin surffijengin kanssa, etta mennaan illalla paikalliseen beach hotelliin katsomaan menoa ja syomaan yhdesssa. Seuraavana paivana jengit jakaantuikin sitten enemman. Steffi&Evy oli meijan kangi. Illalla tosin nahtiin taas muutkin.

Kaveltiin Annikan kanssa TaaS jotain paikallista nahtavyytta katsomaan. Melkein sorruttiin liftaamaan, mutta ei se loppupeleissa ollutkaan niin pitka matka kuin Bondi Beachille Coogee Walk (se rantatie siella). MAJAKALLE talla kertaa:



Siella haamottaa.



Byron Bayn rantaa.

NO meempa suoraan asiaan, eli nakymaan ylhaalta ja matkalla ylhaalle:






Tykkasin :)))






Tuli ihan muumit mieleen.



Niijoo, ja Byron Bay on Australian itaisin kaupunki/kyla (tosiaankin kyla).


Loppuun viela kiva jatskikuva, kun sita nyt menee taalla ihan mahdottomasti suusta alas!


SE NIISTA KUVISTA.
Joopa eli sitten tanaan paatettiin lahtea Brisbaneen. Ensin mietittiin Surfer's Paradisea ja siella olisi ollut pari tuttuakin, mutta skipattiin sitten se valietappi. Naytti kylla tosi natilta paikalta, kun ajettiin bussilla ohi.
Brisbanessa varattu Base Hostelli taksi yoksi. Taalla olisi sitten tarkoitus alkaa etsia sita tyota. Eli taa kuiva puoli, kun rahaa ei ole Suomessa keratty aivan tajuttomasti.. Brisbane nayttaa natilta kaupungilta. TOSI kuuma ja hiostava ilma vrt edellisiin, mut silti katukuvassa nakyy useimmiten puvuissa kavelevia bisnesnaisia ja -miehia. Eika nay ees hikitahroja! Kummaa..

Nyt haluan pois taalta postaamasta, meni tassa joku reilu tunti, kun koneet ei niin nopeita OLE. Joten nakemisiin, koitan postata seuraavan kerran hiukan nopeammmin, ettei tarvi nain pitkia tehda!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

laulujoutsen söi kädestäni ja nähtiin laamoja

lakmus kirjoitti...

Uu mikä bikinibabe. :>

Unknown kirjoitti...

Looking good! Rupee olee varmaan ihan semi lämpimät säät siellä? :D

Pyydän nyt etukäteen anteeksi... mutta haista kukkanen! Mulla on viel 65 päivää lähtöön! Ja täällä on kylmä ja tulee moskaa taivaalta! En tykkää yhtään . . . Sori tää avautuminen :D

No mut onneks on vaan 65 päivää lähtöön, eikä yhtään enempää. 25.12. on siis meikäläisellä lähtö siin neljän jälkeen iltapäivällä. Lennän Bangkokin kautta ja saavun Sydneyn 27.12. kauheen aikaisin aamulla. Sit vietän ekan kuukauden Sydneyssä ja sen jälkeen tarkotus lähtee pohjoisempaan käymään. :)

Unknown kirjoitti...

PS. Magee sammakko

Tarza kirjoitti...

jaks :D se sammakko, kiitos, repesin :DD ja vähänkö toi titanic tyylinen kuva on hieno :) saat aikaa mulle ihan kamalan matkakuumeen..saat joskus opettaa sitte surffausta jos siihen tulee tilaisuus :) paljo muute se kurssi makso?

Sara kirjoitti...

Jaahas Tuomo on jo tullu tanne avautumaan (mun kaskysta tosin)..
Aika hauska se sammakko, veditko alas? taal ei oo sammakoita, torakoita vaa kylpparissa, ja hamahakkeja tietty..jne..
Ootko paljo puhunu englantii? Tai tutustunu muihin ulkomaalaisii?

Anna kirjoitti...

Ano:
Makin oon nahny taalla laamoja! ne oli vain poikasia! :D

Tuomo:
No taalla Brisbanessa on tooodel kuuma, huomaa selvasti et lampotila nousee aina parilla asteella, ku menee pohjosemmaks.
Moskaa taivaalta, haha. Lunta&rantaa, ei taaaalla!

Kuulostaa hauskalta! Meinaatko mita teha Sydneyssa? Kun se tuntuu olevan nahty jo viikossa. Jos tekee toita, ni se on sit eri asia.
Joo ma oon just tollon Sydneyssa luultavasti, kun tuut AusseihiN!

Taru:
Se hinta on tuol aiemmassa postauksessa, mut se oli 599$, eli joku 370e suunnilleen? Mut se oli kyl niin jokasen sentin arvonen!!
Taal on kyl niin kivaaaaa :))

Sara:
Joku sen kavi poimimassa, en huuhtonut alas :P Se oli niin iso :S:S
Hamahakkeja ja torakoita, yooooks.
Joo taal tutustuu tosi usein ja moniin ulkomaalaisiin ja puhunut englantia Kylllla. Nyt se ei oo enaa niin ankytysta. Vahan on sujuvammaksi tullut, vaiks puuttuu valil sanoi..