9/26/2009

Siellä täällä

Noniin, nyt luvattu kiertely Sydneyssä on tehty ainakin jotenkin. Heräsin aamulla jo 5am, enkä saanut enää unta. Tosin aamupala (paahtoleipää ja kuivia muroja) alkoi 7.30, joten ennen sitä en lähtenyt mihinkään. Yhdeksän aikoihin lähdin ulos kiertelemään vailla päämäärää. Pikkuhiljaa alkaa hahmottamaan, missä edes sijaitsen. No ekana tuli vastaan nätti puisto, Hyde Park. Kuvat ovat tosi huonolaatuisia, koska mulla on videokamera käytossä ja otan sillä kaikki kuvat..


Tanaan tuuli kyl niin hirveesti, etta meinasin lahta lentoon! Sitte mun kartta lahti kasista, niin hihittelin samalla kun juoksin sen peraan : D Kun se oli niin suoraan jostain leffasta! En kylla tormannut keneenkaan siina juostessa..


Vahan niinkuin Kaliforniassa.


Vahan niinkuin Notre Dame :D


Vahan niinkuin vaikka Havaijilla.


Vahan niinkuin Japanissa.

No sitten paasin puistosta ulos harhailemasta. Btw katoin yhtia puita ja ihmettelin, et mita ihmeen jattikapyja tuolla on puut taynna, niin sitten kun vahan zoomasin, niin ne olikin kaikki lepakkoja! Jannaaa. No mutta sitten yhtakkia puisto loppu, jaaa:

Siella se lupaus olikin! Tosi nattia oli :)
Sitten kaveri lahetti viestia ja piti lahtea talsimaan hostellia kohti. Sittempa mentiin kaverin ja sen kaverin kanssa Aquariumiin seikkailemaan ja katsomaan haita ymsyms. Iso merenneitokin sielta loytyi ;) Figure it out by yourselfs!
Sen jalkeen hengailtiin Darling Harbourissa ja paatettiin spontaanisti menna IMAX-leffateatteriin, jossa on siis maailman suurin screeni. Ja 3D:na. Katottiin dinoja. Oli kylla tosi vaikuttavaa, ihanku ois voinu koskea niita. Sitten oltiikiin aika vasy, kun sita dokumenttiosuutta tuli jonkun verran siina ja lahdettiin tanne Hostelliin norttaamaan : D
Aika vasy ollaan, mutta taidetaan siltikin menna viela yoelamaan. Ja huomenna pitais varata paikka johonki uuteen hostelliin! Taa on kaupungin kallein tyyliin, mut mullahan oli kaks ilmasta yota. NICE.
Tulee nakojaan niin paljon tekemista tulevaisuudessa, etta tulee jo romaani yhesta paivasta! Pitaa vahan skippailla naita tekemisia, et lukijoiden mielenkiinto sailyisi edes vahasen : D

9 kommenttia:

lakmus kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Sakari:
Annaaa laita jtn videoita jos pystyt ;) ja moi anna..... hehehh joo.....

Anna kirjoitti...

No olin pistamassa videon, muttakun sen lataaminen tahan koneelle kestaa joku puoltuntia, niin en jaksanut!

taruvilen kirjoitti...

Älä kuule epäile, etteikö lukijoiden mielenkiinto muka säilys :) vitsi toi paikkahan on oikee sulatusuuni ku sielt löytyy tollee kaikkee :) hehe jättiläiskäpyjä :DD

Anna kirjoitti...

:D:D

Daniel kirjoitti...

Heiii, kuvista jäi mieleen päällimmäisenä hyvä sommittelu, että ihan potenttiaalia löytyy fotograapheriksi ! :D Eilatissakin oli IMAX -leffateatteri, joka oli rakennettu iiiison lasisen pyramiidin sisään, todella hifi. Eikä tuo Sydneyn vastaava tuota pettymystä hifisyydessään. Googletin kuvia. :D

Hauskaa ollut ekat päivät! Keep it up. :)

Tuomo kirjoitti...

Merenneitoja? Dugong's? :D

Anna kirjoitti...

Aivan oikein! : D

Anonyymi kirjoitti...

Genial fill someone in on and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Say thank you you on your information.