9/25/2009

Missäs mä oikein olen?

Vähän hukassa ainakin.

Lento oli vähän puuduttava, kestihän se sen 29h taukoineen. Ei tullu ainaska veritulppia jalkoihin, niinkuin hirveästi uhkailtiin!
Olin perillä 5:10 am. eli ihmiset alko vast heräilemään. Mua vastassa oli rento 25v hollantilaistytto, jonka kanssa odoteltiin bussia tunnin verran.
No vasytti kylla sen verran, etta menin suoraan pehkuihin Sydney Base Hostelliin (ensin kylla juttelin suomalaispariskunnan kanssa, joka sattui olemaan samassa huoneessa). Sovittiin suomalaistuttuni kanssa, että nähdään hostellin edessä ja siitä lähdettiin syomään. Oli kyllä kiva jutella, kun ite tuntuu olevan viela niin hukassa.

Sydney on tosi nätti ja iso paikka, täynnä ihmisten vilinää.
Huomenna menen vasta enemmän kiertelemään ja tutkimaan paikkoja, pakollinen kuva Sydneyn oopperatalostakin on varmaan otettava.
Backpackereita täällä suurin osa on saksalaisia, englantilaisia ja hollantilaisia. Saksalaisia tulee kyllä ovista ja ikkunoista..

AIFS:n (järjesto, jonka kautta tulin tänne) orientaatiotilaisuus on vasta ensi maanantaina, joten sitä ennen on aikaa vaan hengailla ja ehkä jotain järjestelläkin. Toita ei kande ennen sitä hakea, kun ei oo paperiasiat ihan reilas viel. Joten nyt vaan lunkisti 8)

Ei tässä oikein mitään hätää ole, tuntuu vaan vähän oudolta. Ihanku ois jo ollu puol vuotta pois kotoa : D Lento kesti niin kauan ja tässä on kuitenkin tapahtunut kaikennäkost. En oo ihan viel hahmottanu, et lähen vasta puolen vuoden päästä pois. Eikohan se viimestään sitten valkene..

Ikävä kaikkia!! Terkut hiekkamyrskystä,

Anna

9 kommenttia:

Daniel kirjoitti...

Heei oot päässyt ehjänä perille ! Good4U !

Luin keskiviikkoisesta Aamulehdestä, että Sydney on punahiakkaisen myrskyn vallassa ja että jengi liikkuu kaduilla hengityssuojat naamalla! Et ei mitenkää pehmee laskeutuminen toiseen ilmastoon x) onkohan sun keuhkot täynnä hiekkaa jo ??

Täällä joutuu kohta vetää myssyn päähän ja rukkaset käteen, että paistu sä vaan siellä kengurulandiassa ;)

Onnea matkaan ! Päivityksiä odotellessa.

Mirde kirjoitti...

hohoooo! nyt vaa tsiigailee sit oopperataloo! onnea matkaan! oon nyt julialla ja urpolla ja elialla ja lähtää kohta julian kanssa salille ja uimaan! Vauva on kyl söpö!

Tuomo kirjoitti...

Khuul hiekkamyrsky! Tai ei se varmaan niin kauheen khuul oo. Sitä hiekkaa löytyy sit seuraavat puol vuotta joka paikasta. :D

Anna kirjoitti...

No se uutinen oli kuulema vähän overiks vedetty :P Kaveri oli täällä Sydneyssä sillon, eikä ees tajunnu, et tääl on mitää myrskyä, vaik se asuu siel Bondi Beachilla :DD Mut joo kyl mä näin jotain autoja, joiden päällä oli kerros punast hiekkaa sit ku saavuin. Olin vähän, et onks tää normaalia täällä?

Joo Suomes alko sataa ku lähin ja muutenkin oli vähän kehno, et jees. Mut tääl pitää viel laittaa takki päälle aamuin ja illoin, kun ei aurinko paista ihan täysiä. ä taas saa olla ihan hellevaatteissa.

Mirva:
Oi vitsi, vähän mäkin olisin halunnut sinne : D Sano paljon terkkuja!!

lakmus kirjoitti...

Joko mun adoptio-synttärilahjakenguru löytyi?

elisa kirjoitti...

wihii, eka kunnon blogikirjotus toiselta puolelta maapalloa:DD nauti nyt vaan ennenku joudut jonnee hikiseen raflaan raatamaan niska limassa:PP ja on taallaki lamminta, sellasta +20-25 luvattu vaikka kuinka pitkaks aikaa:))

veera.sakkara kirjoitti...

haistakaa kukkanen, te lämpöisessä oleskelijat :D täälä on kohta talvi! 3 kk jouluun...

taruvilen kirjoitti...

juu..oli jo yöllä pakkasta :( kihihii!!! lunkisti vaa ;)

Anna kirjoitti...

Hahaa, tanaa taalla on melkee 30 astetta auringos :D hihiii, terkut suomeen!