9/28/2009

Kings Cross

Joo elika muutin nyt tanne 30% halvempaan paikkaan : D
Astuin sisaan uuteen huoneeseeni, jossa on 9 muutakin petia omani lisaksi.
Yhdella sangylla oli brasilialainen poika, jonka kanssa juteltiin enemmankin. Han on ollut Australiassa 4 vuotta ja on nyt PeeAa. Tuhlas kaikki kasinolla. Mutta toita kuulemma on. Silti kuulosti viela mun korviin vahan huolimattomalta.
Hostellihuone naytti kylla halvemmalta tosiaan : D Mutta samat ominaisuudet taalla on, etta mikas tassa. Taalla tutustuu vahan helpommin viela ihmisiin, kun kaikki on niin rentoja. Vaihdan vahan parempaan parin paivan paasta, joka on samanhintanen.
Kings Cross nayttaa tosin kokonaisuudessaan siistilta paikalta! Illalla bilemeininki kuulema aikas villia.

TYOT mielessa.
Taalla on lama siina missa muuallakin, joten ne tyot, joita ennen teki backpackerit, tekee nykyaan australialaiset. Joten viela paskemmat tyot meille. Saapa naha. Tanaan teen CV:n ja huomenna voin aloittaa toiden etsimisen.

See ya!

10 kommenttia:

elisa kirjoitti...

onks se äijä ollu siel niin kauan sen takia, että sillä ei oo rahaa lentolippuun:DD lupaavia kavereita löytyy heti

MIrde kirjoitti...

:DD joo kivoi kavereita :D en oo kerenny hirveesti koneel olee! Olin viikonlopun töis... Minna tuli meille weekendiks. Onks siel jotai aussi-tapoja, vai aika samanlaista?

lakmus kirjoitti...

Varo vaaraa! Se on villi paikka huhujen mukaan. No mut iltasin voit mennä a-viihde klubille. :-D

Anna kirjoitti...

Elisa:
Hah joo : d Se on kyl aika saalittava, nyt se tanaa joutu tekee tuol hostellil toita, kun se on tolle hostellille velkaa joku parisataa dollaria : D Ja sit noi puhu, et taa hostelli on tyyliin Sydneyn ainoa, jossa ihmiset on velkaa hostellille :D:D Ma oon niin hyvassa paikassa siis!! No mut ma kyl muutan toiseen paikkaan jo tanaan xP

Mirva:
Ai kummitati -Minna?
Aussitapoja, hmm. No onhan naa nyt mukavempia ku suomalaiset : D Mut en oo huomannu kyl mitaa erikoista ainaka viel. Ku taa Sydney on niin tallanen kansainvalinen paikka. Mut sit ku paasen jonneki enemman Australiaan, niin sitten voin kertoa uudestaaaan.

lakmus:
Johoooo, meenpa vahan myymaan itseani, jos ei muuta tyota loydy :D Mutjoo, muutampa taalta pois jo tanaan :P

Mirde kirjoitti...

Jooooo kummitäti minna! Sain mantun kokeesta 9½ oon nii hyvä!

Unknown kirjoitti...

toivottavasti löytyis hommia, ettet joudu kadulle :D

Tarza kirjoitti...

NO kuulostipa lupaavalata, mutta luulempa et sulla sentää käy vähä paremmi ku kyseisellä miekkosella :D mut sulhan on kokemusta jo tolta kaupalliselta alalta ni K-market work experience voi tehä vaikutuksen :DD

Anna kirjoitti...

: D Plaaaah, ei kaupan kassalle PLIIIS. Noh, mika tahansa tyo kay..

Mutjoo ei niita toita tarvi ihan heti tulla, kun muutan varmaan kohta viikon - parin viikon paasta toiselle paikkakunnalle (Brisbanen paikkeille), niin siella voi sitten etsia enemman. Kaveri on ollu esim taal 3viikkoa, ennenku alotti ees tyot, ja sil oli samanverran rahaaki mukana ku mul.. Etta no worries, niinkuin taalla pain sanotaan!

HYVA MIRVA!!

Unknown kirjoitti...

Katsohan vaan, kohta se 6kk on mennykkin ja ja lomailet vieläkin työttömänä. Ei se mitään, mullekkin kelpais tuollainen lomailu. x) Brassipoika kuulosti hauskalta tapaukselta. :D Voivoi, elämä koettelee. Niin, miksi muutat JUST sinne Brisbanen kulmille, että onko jokin erityissyy?

Anna kirjoitti...

Eipa oikeastaan oo mitaan erityista syyta, minne vain tuuli kuljettaa tjtn yhta kliseista. Taalla vain satun olemaan talla hetkella :D Ja pitaa nyt nahda eri paikkoja..